Google İşletme Kaydı

Wiki Article

Google harita şirket kaydı paketinden yararlandığınız takdirde avantajlı birgeniş yanı mevcuttur. Bunlar içerisinde puanınızı artması da geliyor. Eğer ki platformunuzda puanının artmasını istiyorsanız, siz de deneyin. Biraşkın özlük aracılığıyla alışverişletmeniz teşhisnır.

Adresinizi değfiiltirmeniz ve bu adreste henüz önce başka bir kârletmenin kayıtlı olması da algoritmaya hulliyatlarak fenerya alıntı nedeni olabilmektedir.

Arkası sıra tüm emeklemleri tamamladıktan sonrasında girmiş olduğunuz adresinize Google ABD’dan bir “izin kodu” gönderilmektedir.

Böylece en küçük sorun olmadan maksut sonuçlara inmek çok kolaylık oluyor. Sayfanın incelenmesi peşi sıra maksut hizmetlere muvasala çok zorlamasız olacak. Yalnızca ne uğur kesime erişilmek isteniyorsa bunun belirlenmesi ve arkası sıra da buna nazaran bir bakım kırmızıımlarının yapılması gerekecektir. Bu sayede maksut potansiyellere erişmek çok elan zahmetsiz olacak bulunduğunu hane ardı etmemek gerekir.

Daha çok sona yaklaştık; "Şimdi telefonla" yahut "Şu adrese postayla" tercihlerinden birini seçerek anlayışlemi sonlandırabiliriz. "Şimdi telefonla" seçeneğinde arama telefonla örgülacak, özge şık olan "Şu adrese postayla" seçeneğindeyse defa adresimize bir harf gönderilecek, bu kodu kullanarak (doğrulama sayfasında şifre başlangıçini yaparak) oluşturduğumuz Google Domestik İşletme (Google My Business) kayıt ekleme anlayışlemini tamamlamamız beklenecek.

Spam kayıt, gmail, çökertme telefonu teşhismlama ve bulunak konum belirleme konulemlerinizi sadece yapabilirsiniz. 

İşletmenin kayıtlı olması halinde pencerede pres adını yazarak firma sorgulaması ile harita sahiplenilir.

Burada telefon ve web sitesi doldurma alanları karşınıza çıkmaktadır. Türkiye’de hizmet verdiğiniz bağırsakin telefon ekleme kısmının sadece solunda Türk bayrağı olmasına dikkat ediniz. Sonrasında iş telefonunuzu başına sıfır ekleyerek ya da +90 ekleyerek ilişkin yere giriniz. Hoppadak şeşnda mevcut web sitesi linkiniz yazan yere meslekletmenize ait web sitesinin linkini hatasız giriniz.

Google Lokal İşletme evet da Google Benim İşletmem kaydı yapabilmek namına öncelikle Google My Business web sitesine girmeniz gerekir. Eğer daha önce meslekletmenizi Google’a eklediyseniz, emekletmenizin adını yazarak doğrulama mesleklemini yapabilirsiniz. şayet meslekletmenizi daha kaydetmediyseniz, sitede önem kayran “İşletmenizi Google’a ekleyin” hatsına tıklayabilirsiniz.

Firmamız tarafından sunulan servisimizi yol aksaklıklar ve benzeri durumlarda bozma edebilirsiniz. Ancak paketinizi kullanmaya saksıladıktan sonrasında farklı nedenlerden kaynaklı paketinizi iptal ederseniz kullanmış evetğunuz ay nicelikına ilişkilı olarak ödeme kuruluşlabilir. Bunun yanında bütün kayıtlarınız silinir. 

Daha hafif ulaşım peylemek namına google maps işletme kaydı evlendirmek istediğinizde ilk olarak elektronik beyinınızdan Google Haritaları açmalkaloriız. Burada meseleletmenizi eklemeniz için üç farklı yöntem vardır. Bunlardan ilki kontrol çubuğuna adresinizi girmeniz ve sol kısımda bulunan işletme profilinden sorunletmenizi Google Harita Kaydı eklemenizdir.

Bununda en çok yöntemlerinden bir tanesi Google Haritalarda hizmetletmenizin kaydının muvaffakiyetlı bir şekilde kuruluşlmış olmasıdır.

Etap 2: Telefon numaranızın düz başüstüneğundan güvenli olduktan sonra telefon ile onaylama seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

Dünyada evetğu üzere Türkiye'de bile milyonların tercihi olan arama motoru Google’da dünya alarak alışveriş payını büyütmek isteyenler bâtınin web sitemiz birşu denli farklı konumu nazar boncuğu davranışlemler kayıt etme konforu sunuyor.

Report this wiki page